Rólunk

Győri székhellyel és országos kiszállítással hoztuk létre lézervágással, lézermarással és lézergravírozással kialakított termékek gyártására és forgalmazására alapított vállalkozásunkat.

A KEN shapes márka égisze alatt tevékenykedő fiatalembereként elsődleges célunk, hogy olyan egyedi szükségleteket elégítsünk ki, amit a kisipari lézertechnika használata lehetővé tesz. Tanulmányi hátterünk, korábbi munkatapasztalataink és akadályt nem ismerő látásmódunk kellő garancia arra, hogy a hozzánk fordulókat biztosan ki tudjuk, sőt, biztosan igényeik szerint tudjuk kiszolgálni. Egyedi megrendelések esetén körültekintő igényfelmérést követően, folyamatos kapcsolattartás mellett, a jóváhagyott projekttervek alapján készítjük el a termékeket. Profi gépparkunk és készleten tartott, változatos alapanyag választékunk lehetővé teszi, hogy a termékeket rövid határidővel készítsük el. A szállítást minden esetben a DPD futárszolgálat profi szakemberei végzik, akár már másnapra. Legyen szó a webáruházunkban megtalálható, készletezett szériatermékről, vagy egy korábban már gyártott koncepcióról, esetleg egy teljesen új, lézertechnikát igénylő projektről, biztos, hogy megfelelő helyen jársz, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy beszélhessünk a részletekről!

A vállalkozás keretein belül korábban társasjátékok értékesítésével foglalkoztunk, melynek kapcsán merült fel az igény különböző társasjáték kiegészítők forgalmazására, mit például dobótornyok, jelölők, mozgássablonok, rendezők, stb.
A beszerzés mellett elgondolkoztunk a gyártás lehetőségén is, amibe csakhamar bele is vágtunk. Az alap berendezések beszerzését, és kezelésük elsajátítását követően több mint hat hónapot szenteltünk annak, hogy a teszteket lefolytassuk és az azóta is folyamatosan bővülő termékportfóliónkat kialakítsuk. A megfelelő gyártási beállítások tesztelésén kívül rengeteg energiát fordítottunk az alapanyag beszállítók kiválasztására, hogy a kívánt minőség elérésére alkalmas kivitelű alapanyagokból gyárthassuk termékeinket.
A kezdeti társasjáték kiegészítők gyártása mellett az idők során egyre szélesebbé vált a termék kínálat. Ma már a „Játék” mellett jelentős részt képvisel a „Dekoráció” és az „Ipar” kategória is. Kínálatunkban mára éppen úgy megtalálhatóak a kreatív boltok kínálatában szereplő lézertechnikával készülő termékek, mint az irodafelszerelések, céges ajándékok vagy akár intézményi irányítótáblák is.
Úgy érezzük, hogy sikerül elképzelésünk szerint, megalkuvás nélküli minőséget kínálnunk elérhető áron, gyors szállítási feltételekkel…
legyen szó akár webáruházunkban megtalálható szériatermékeinkről, akár egyedi projektekről.

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
0