Miért válassz minket?

Ha már az oldalunkon jársz, akkor egészen biztos, hogy egy nem mindennapi terméket vagy megoldást keresel a fejedben lévő elképzelés megvalósítására. Amennyiben az általunk használt lézertechnikával – lézervágás, lézermarás, lézergravírozás – megvalósítható, amit szeretnél, akkor valóban mi vagyunk, azaz a KEN shapes márka termékei a legjobb választás.

egyedi igények megvalósítása

Te kitalálod, mit szeretnél… és kitalálod azt is, hogyan mond el nekünk. Készíthetsz leírást, vázlatot, tervezhetsz, vagy akár le is szerkesztheted a vágyott darabokat. Amennyiben úgy döntesz, hogy komplett anyagot adsz le, akkor a leadás technikai feltételeit töltsd le, és vedd figyelembe! >>letöltés<<
Ezt követően egyeztetjük a felhasználandó alapanyago(ka)t, és egyedi termék esetén kalkulálunk számodra egy ajánlatot, ami tételesen tartalmazza a költségeidet.
Amennyiben elfogadod az ajánlatunkat, már készítjük és küldjük is a megálmodott terméke(id)et.

design ötletek, kreatív tervezés

Biztosan kihozzuk magunkból és a gépeinkből is a maximumot. Technikailag képzett, gyakorlatias emberek vagyunk, akik a funkcionalitást és a design-t egyformán fontosnak tartják. Minden termék tervezési folyamatnál pontos igényfelmérés alapján kezdünk neki a munkának, hogy a végeredmény biztosan egybevágjon a megrendelői igényekkel. Nem szeretjük bonyolítani a dolgokat. Egyszerűségre és letisztultságra törekszünk. Egy-egy adott munka kapcsán összegyűjtjük az ötleteinket, aztán a legjobbakat megtartva addig vetkőztetjük a terméket, amíg csak az marad rajta, amitől tökéletes lesz.

formabontó megoldások

Nem esik nehezünkre egy szabályos kör megrajzolása, de ha nem arra van szükség, akkor nem azt fogjuk csinálni. Készítünk inkább egy oválist, egy elipszist vagy lehet, hogy egy gömböt formálunk meg. Azt csináljuk, ami az adott termékhez a legmegfelelőbb a tapasztalatunk szerint… de ha lehet, akkor mégis egy kicsit másképpen.
Az egyedi elképzelésekhez megvan a megfelelő hátterünk, amivel a fantázia valósággá válik.

szériatermékek verhetetlen áron és minőségben

Számos olyan terméket alakítottunk ki, melyeket sorozatgyártásban készítünk, mert mindig ugyanolyan kivitelben van rájuk igény.
Ugyanolyan kivitelben, ami a megjelenés mellett az állandó minőséget is jelenti. Nem tesszük kockára a jó hírnevünket. Holnap is azt a kiváló minőséget kínáljuk, amit ma is. Sorozatgyártott termékeink elérhetőek a webáruházunkon keresztül, amikhez sávos kedvezményeket csatoltunk, hogy a nagyobb mennyiségben igényelt termékeket még kedvezőbb áron adhassuk.

Rugalmas, hazai, elérhető, gyors, hozzáértő, minőségi, partner…

0